Formatie nunta asigura in Bucuresti si in tara show-uri live pentru nunti, botezuri, petreceri private.
Repertoriul nostru incepe cu muzica anilor '60 - '90 si include genurile cafe-concert, jazz, classic, cover-uri,
muzica populara si de petrecere, muzica usoara, pana la hiturile actuale. Verificati disponibilitatea
noastra pentru formatie nunta si petrecere in 2014 si 2015, telefonic la nr 0741.313.333 sau folosind formularul de contact.

Minodora

Minodora  este o cantareata si textiera de muzica pop din Romania. Primul proiect al cantaretei, in care a evoluat sub titulatura Minodora la Maxxim, a fost sprijinit de impresarul Laurentiu Duta.

Interpreta a renuntat la titulatura Minodora la Maxxim in anul 2002, moment in care si-a schimbat si imaginea. Intr-un interviu din 2004, ea declara ca doreste sa abordeze si alte genuri muzicale - soul, rhythm and blues, subliniind ca insusi debutul ei s-a manifestat in zona pop. Cantareata a explicat ca astfel de intentii ii sunt descurajate de public si de lumea muzicala romaneasca, care nu inceteaza sa o discrediteze pentru activitatea desfasurata anterior in domeniul manelelor. Minodora se declara admiratoarea cantaretelor Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion si Beyoncé Knowles, explicand ca analizeaza filmari din concert ale acestora in incercarea de a-si insusi tehnicile vocale folosite.

Ionut Sturzea Band este cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara. Asiguram scena, sonorizare, lumini, DJ profesionist si restul ingredientelor pentru reusita unui eveniment remarcabil! Repertoriul nostru include genurile muzicale ascultate si dansate la orice petrecere reusita: cafe-concert, slagare din muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, piese disco, latino.

DJ-ul profesionist completeaza momentele de buna dispozitie cu reprize de hituri mixate din toate genurile preferate. Sunetul de calitate este completat de instalatia de lumini (proiectoare, lasere, instalatie de fum) fiind dimensionate pentru orice locatie de petrecere aleasa de client.