Formatie nunta asigura in Bucuresti si in tara show-uri live pentru nunti, botezuri, petreceri private.
Repertoriul nostru incepe cu muzica anilor '60 - '90 si include genurile cafe-concert, jazz, classic, cover-uri,
muzica populara si de petrecere, muzica usoara, pana la hiturile actuale. Verificati disponibilitatea
noastra pentru formatie nunta si petrecere in 2014 si 2015, telefonic la nr 0741.313.333 sau folosind formularul de contact.

Ionut Sturzea Band

La 15 ani am infiintat prima formatie care a insemnat rampa de lansare in muzica. Am studiat canto cu doamna VIORELA FILIP iar intre anii 2004-2007 am fost solistul vocal al trupei FOISORUL DE FOC. Experienta acumulata de-a lungul timpului ma ajuta sa pot aborda cu usurinta diferite genuri muzicale cum ar fi muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere…sunt caracterizat prin ambitie si seriozitate, de aceea sunt foarte atent in a-mi alege colaboratorii

“Ionut Sturzea Band” este o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, Ionut a reunit cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta. Formatia acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere. Clapa, chitara, saxofonul (clarinet), vioara,acordeonul ofera clientilor posibilitatea sa aleaga cea mai buna optiune pentru evenimentul ce il sarbatoresc. Mai mult, instumentistii si-au “slefuit” talentul in cadrul Conservatorului avand si activitati in cadrul ansamblurilor: “Doina si Ciocarlia”. “Ionut Sturzea Band” este o suma a capacitatilor artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata.

Sugestiile dumneavoastra sunt importante, deoarece combinate cu experienta noastra va vom ajuta sa selectati muzica ideala. Vom fi deschisi propunerilor dumneavoastra pe tot parcursul procesului de selectie. In plus, formatia este renumita deja pentru muzica de petrecere cu o sonorizare de calitate. Membrii band-ului pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care va veti aminti toata viata! Daca l-ati intreba pe artist cum decurge o seara la un astfel de eveniment, v-ar raspunde ca nu stie cu ce sa inceapa…cu ropotul de aplauze, cu dansurile ce se incing pe muzica lui sau cu veselia ce li se citeste pe fata petrecaretilo...

Ionut Sturzea Band este cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara. Asiguram scena, sonorizare, lumini, DJ profesionist si restul ingredientelor pentru reusita unui eveniment remarcabil! Repertoriul nostru include genurile muzicale ascultate si dansate la orice petrecere reusita: cafe-concert, slagare din muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, piese disco, latino.

DJ-ul profesionist completeaza momentele de buna dispozitie cu reprize de hituri mixate din toate genurile preferate. Sunetul de calitate este completat de instalatia de lumini (proiectoare, lasere, instalatie de fum) fiind dimensionate pentru orice locatie de petrecere aleasa de client.