Formatie nunta asigura in Bucuresti si in tara show-uri live pentru nunti, botezuri, petreceri private.
Repertoriul nostru incepe cu muzica anilor '60 - '90 si include genurile cafe-concert, jazz, classic, cover-uri,
muzica populara si de petrecere, muzica usoara, pana la hiturile actuale. Verificati disponibilitatea
noastra pentru formatie nunta si petrecere in 2014 si 2015, telefonic la nr 0741.313.333 sau folosind formularul de contact.

Formatie petrecere

Oferim o gama variata de servicii muzicale: formatie de nunta avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere, folclor autentic, coveruri si slagare internationale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, raggae. Toate acestea cu sonorizare profesionala de cea mai buna calitate.

Vezi mai jos lista cu artisti si formatii:

Ionut Sturzea Band
Este o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, Ionut a reunit cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta. Formatia acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere.
...vezi detalii


Minodora
Minodora este o cantareata si textiera de muzica pop din Romania. Primul proiect al cantaretei, in care a evoluat sub titulatura Minodora la Maxxim, a fost sprijinit de impresarul Laurentiu Duta.
...vezi detalii


Dinu Maxer
Solist vocal si fondatorul trupei AXXA (1999-2004) si solo (1995- 1999, 2005…), membru al CREDIDAM; Instrumentist (organist si pianist) Absolvent al Scolii de Muzica (sect. pian) si al Scolii Populare de Arta (sect. pian clasic).
...vezi detalii


Ionut Sturzea Band este cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara. Asiguram scena, sonorizare, lumini, DJ profesionist si restul ingredientelor pentru reusita unui eveniment remarcabil! Repertoriul nostru include genurile muzicale ascultate si dansate la orice petrecere reusita: cafe-concert, slagare din muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, piese disco, latino.

DJ-ul profesionist completeaza momentele de buna dispozitie cu reprize de hituri mixate din toate genurile preferate. Sunetul de calitate este completat de instalatia de lumini (proiectoare, lasere, instalatie de fum) fiind dimensionate pentru orice locatie de petrecere aleasa de client.