Formatie nunta asigura in Bucuresti si in tara show-uri live pentru nunti, botezuri, petreceri private.
Repertoriul nostru incepe cu muzica anilor '60 - '90 si include genurile cafe-concert, jazz, classic, cover-uri,
muzica populara si de petrecere, muzica usoara, pana la hiturile actuale. Verificati disponibilitatea
noastra pentru formatie nunta si petrecere in 2014 si 2015, telefonic la nr 0741.313.333 sau folosind formularul de contact.

Dinu Maxer


Oferta spectacole Dinu Maxer si Deea

SHOW DURATA DESCRIERE PREZENTARE YOUTUBE
DEEA SI DINU MAXER 50 min Spectacol interactiv (dansuri cu publicul) cuprinzand toate genurile muzicale (disco, dance, orientale, etno, muzica de petrecere, blues, house etc) – piese compuse de Dinu Maxer Vezi video
DEEA SI DINU MAXER 2x 50 min Al doilea program contine elemente de la Egypto Lights (Deea va intra cu costum cu lumini si va face un program oriental)  
EGYPTO LIGHTS
(Deea Maxer+2 dansatoare si un dansator)
Invitat: Dinu Maxer
50 min Show unic in Romania ce include coregrafii cu costume de lumini si evantaie orientale fosforescente si piese club-orientale(in duet cu Dinu), dar si orientale autentice si colaj de hituri.
+ Fire-show si cu artificii.
Vezi video
EGYPTO
Deea +2 dansatoare
15-20 min Program scurt ce include elementele coregrafice de mai sus si doua-trei piese cantate de Deea  
MC DINU MAXER <3 ore Experienta ca prezentator (spectacole, prezentari de moda, concursuri de miss, mc in cluburi)
+microrecital Dinu Maxer
Vezi video
MC DINU MAXER >3 ore MC + recital Dinu Maxer  
DINU MAXER & TRIO-MAR 45 min Program etno Dinu alaturi deTrio-Mar (o naista, o violonista si Deea Maxer – backing) piese etno si piese populare cantate la nai Vezi video

Ionut Sturzea Band este cea mai buna alegere pentru formatie nunta in Bucuresti si tara. Asiguram scena, sonorizare, lumini, DJ profesionist si restul ingredientelor pentru reusita unui eveniment remarcabil! Repertoriul nostru include genurile muzicale ascultate si dansate la orice petrecere reusita: cafe-concert, slagare din muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere, piese disco, latino.

DJ-ul profesionist completeaza momentele de buna dispozitie cu reprize de hituri mixate din toate genurile preferate. Sunetul de calitate este completat de instalatia de lumini (proiectoare, lasere, instalatie de fum) fiind dimensionate pentru orice locatie de petrecere aleasa de client.